NM Sommerhoteller

Ansgar Sommerhotell ASd

Kristiansand, Sør-Norge

Opplev ekte Sørland – i Norges sommerferieby nr. 1

Beliggenhet:
Hotellet ligger ved sjøen idyllisk plassert mellom Kristiansand Dyrepark og sentrum. Kort vei til stranden, innendørs svømmebasseng og utendørs lekeplass er noen av aktivitetene vil kan tilby våre gjester.

Om bedriften:
Vi har innendørs svømmebasseng, utendørs lekeplass, kort vei til stranden, kapell samt gode parkeringsmuligheter. Hotellet består av rundt 60 rom og 12 leiligheter.

Konferanse/arrangement:
Ansgar Sommerhotell har også konferansemuligheter med klasserom og aula utstyrt med projektor, it-verktøy og annet nødvendig utstyr.

Fredrik Fransons vei 4
N-4635 Kristiansand

bergen norge

Bildøy Sommerhotell

Bergen/Sotra, Vest-Norge

Beliggenhet
Hotellet ligger på Bildøy, 18 km vest for Bergen med fin bro- og motorveiforbindelse, kun 15 min. å kjøre. Til Flesland flyplass er det 30 km, og hotellet kan hente/bringe i egne minibusser.

Om hotellet
69 lyse og trivelige 1- og 2-sengs rom, alle med dusj/wc, dessuten 28 flersengsrom på hems. Rom også for rullestolbrukere. Idrettshall/møtehall til 1200 personer.

Konferanse/arrangement
AV-utsyr og kurs-/konferansekapasitet opp til 150 pers. Møtekapasitet for opptil 1000.

Opplevelser
Gode bademuligheter og tilbud om kano, robåt og fiskeutstyr. Hotellet har eget kaianlegg på 18 meter og med middelvanns- dybde på 6 meter. Utflukter anbefales til:
– Oljeanleggene på Sotra og i Øygarden.
– Gassterminalen på Kollsnes.
– Gamle bebodde fiskevær og museer.
– Trollhaugen.
– Lysøen.
– Bergen med Bryggen, Akvariet og Fløibanen.

Søre Bildøy
N-5353 Straume

bjorli

Aglo Opplæringssenter

Skatval/Stjørdal, Midt-Norge

N-7510 Skatval
tel: +47 74 83 43 30
fax: +47 74 83 43 50

lofotne

Birkeland Hotel

Birkeland, Sør-Norge

Dette moderne hotellet ligger i Birkeland, en 30-minutters kjøretur fra Kristiansand, og har en stor solterrasse samt en helse- og skjønnhetsbutikk. Du kan glede deg over kostnadsfri Wi-Fi og parkering.

Rommene på Birkeland Hotel ble renovert i mai 2011, og har sitteområde, flatskjerm-TV, skrivebord, kjøleskap og vannkoker.

På stedet finner du en hage og en lekeplass for barn. Hotellets butikk selger produkter med dødehavsmineraler samt andre varer.

Området rundt er ideelt for laksefiske, og du kan kjøpe fiskekort i resepsjonen. I nærheten kan du også bedrive fritidsaktiviteter som fot- og sykkelturer. Du finner en strand ved innsjøen Berse en 10-minutters spasertur unna.

Birkeland
N-4760 Birkeland

vosse norge

Furutangen Misjonssenter

Randøy/Hjelmeland, Vest-Norge

Beliggenhet:
Furutangen har nydelig beliggenhet på vestsiden av Randøy i Hjelmeland, litt nord for Stavanger, i et område med øyer, fjord og sjø. Det er også god tilgang til store fjellområder i nærmiljøet.

Om bedriften:
Furutangen har to hus med moderne rom med egen dusj og toalett. Disse husene har også egen stue/kjøkken. To andre hus har vask på rommene og felles dusj og toalett. Rommene er stort sett firemanns rom.
Hovedhuset har stort kjøkken med fryserom og kjølerom. Bespisning av ca. 80 personer.
Møte og konferanserom for ca. 150 personer
Stedet har det meste av utstyr og beliggenhet til at du skal trives. Spesielt godt egnet for større grupper som menigheter og skoler samt barne og ungdomsarrangement.

Konferanse/arrangement:
Møterom / konferanserommet har egen videoprosjektor og flygel. Plass til ca. 150 personer Møtesalen er eget hus.

Opplevelser:
Furutangen Misjonssenter har sandvolleyballbane, fotballbane, kajakker, kanoer og store uteområder i skogen. En times spasertur fra Furutangen til Randåsen 350 meter over havet med utsyn over hele Ryfylke fra Stavanger til Karmøy og Kårstø.

röst norge

Grenland Folkehøgskole

Porsgrunn, Telemark, Sør-Norge

Bed & Breakfast – Leirer – Konferanser – Catering.

Tveitanvn. 58
3946 Porsgrunn
tel: +47 35 56 04 50
fax: +47 35 56 04 69

norge5

Holmely

Bryggja/Måløy, Vest-Norge

Ei perle like ved sjøen som innbyd til fellesskap – omsorg, rekreasjon og kvile og skapande stille.

6711 Bryggja
tel: +47 92 20 93 55

norge4

Hedmarktoppen

Hamar, Øst-Norge

Beliggenhet
Hedmarktoppen ligger idyllisk til ca 3 km fra Hamar sentrum. Det er skiltet fra E6 nord for Hamar. Hamar har togforbindelse. 70 km til Oslo Lufthavn Gardermoen. Nærmeste nabo er Furuberget som har 1000 mål vakkert skogsterreng, med turstier på sommeren og preparerte skiløyper om vinteren.

Hytteutleie – helårstilbud
Skal du overnatte i Hamar kan vi anbefale våre nye vinterisolerte familiehytter. De er lyse og trivelige med høy standard, designmøbler og tidsriktige detaljer. På kjøkkenet finner du alt utstyr du trenger for selvhushold. Vi har to typer: 4 eller 7 senger; soverom, dusjbad, stue/kjøkken

Sommerhotell
I perioden 01.06. – 15.08. med totalt 144 senger. Vi tilbyr kafé og spisesal med plass til 300 personer. Koselige oppholdsrom og peisestue. Stedet egner seg til private arrangementer. Enkeltpersoner/grupper er velkommen.

Campingplass
Campingplassen har 3-stjerner og er registrert i NAF guiden. Vi har et moderne servicebygg med alle fasiliteter. Telt og campingvogner – 80 strømuttak.

Hedmarkhallen/Konferansested
Vi har en stor idrettshall med internasjonale håndballmål som også kan brukes til konferanser/stevner og messer. Her kan vi møblere til over 2000 personer med scene og lyd/lys anlegg. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Opplevelser:
Bademuligheter ved Domkirkeodden og i Ankerskogen svømmehall. I Hamar finnes domkirkeruinene fra middel-alderen og olympia-anlegget Vikingskipet, jernbanemuseet.
Dagsturer anbefales til:

 

  • OL-byen Lillehammer med Håkons Hall, Maihaugen og Lillehammer Malerisamling.
  • Hunderfossen Familiepark.
  • Eidsvoll-bygningen hvor Norges grunnlov ble skrevet.

    Bor du hos oss kan vi garantere deg rolige og barnevennlige omgivelser og en fantastisk utsikt – så langt øyet rekker!

 

 

norge1

Horve Ungdomssenter

Sandnes, Vest-Norge

Beliggenhet:
Horve Ungdomssenter ligger i naturskjønne omgivelser ved
Rv 13, ca 16 km fra Sandnes sentrum.

Om hotellet:
I de senere år har Horve gjennomgått en kraftig ansikts-
løfting, og standarden er betydelig hevet. Senteret kan bl.a. tilby stor møtesal,
peisestue med plass til ca 100 personer og grupperom i forskjellige størrelser.
Det er 27 soverom som alle er utstyrt med dusj/wc, totalt 100 senger.

Konferanse/arrangement
Stedet egner seg godt til kurs, konferanser, weekender, dagsbesøk, selskaper o.l. Vår og høst arrangeres leirskoler med eget opplegg med fokus på friluftsliv og globale spørsmål.

Opplevelser:
Eiendommen er stor og med mange muligheter i skog og mark. Det er fine tur-muligheter i området, og i Horvevatnet er det fiskemuligheter og badeplass. Mulighet for turer til Stavanger og Jæren.

norge2

Hurdal verk

Hurdal, Øst-Norge

Beliggenhet
Hurdal Verk ligger i Hurdal kommune, også kalt Østlandets perle. Dette er midt i de skogkledde åsene på Østlandet. Til Gardermoen er det kun 35 minutter. Oslo, Hamar, Gjøvik og Hønefoss ligger alle innenfor 1 times reise.

Om bedriften
Romslige og fine dobbeltrom med bad. Gymsal og badstue.

Konferanse/arrangement
Konferanse og matsal for inntill 200. Mange grupperom. Projektor, video, overhead, osv.

Opplevelser
Hurdal er Østlandets perle, og tilbyr en rekke turer og opplevelsesmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er Hurdalsjøen det naturlige sentrum, mens de flotte stiene gir fin avveksling. Akershus høyeste fjell, Fjellsjøkampen, ligger Hurdal. Om vinteren er det mange mil med flotte løyper i tillegg til skisenter og hoppbakke.
Dagsturen kan gå til Oslo, Hamar, Lillehammer, Gjøvik, Hadeland glassverk eller kanskje en tur med Skibladner. Sverige er heller ikke langt unna.

norge6

Karalaks leir og utfartssenter

Lakselv / Finnmark, Nord-Norge

Beliggenhet:
Karalaks ligger ca. 7 km fra Lakselv sentrum og 2 km fra E6 i et vakkert naturområde. Dagstur til Nordkapp, ca. 15 km til verdens nordligste nasjonalpark. Nord-Europas tredje største canyon ligger bare 40 km fra Karalaks. Mange fine ørretvann og tre store lakseelver.

Om hotellet:
Åtte rom med fire senger på hvert rom. Fem hytter, hver med fem sengeplasser og dusj/toalett, kjøkken med komfyr og kjøleskap. Ellers har vi en stor felles stue, spisesal, TV-stue med peis, matservering, eget gjestekjøkken, sauna, samisk grillhytte og aktivitetsrom.

Konferanse/arrangement:
Tre kursrom som hver har plass til ca. 20 personer. Passer godt for leirer, offentlige etater o.l.

Opplevelser:
Karalaks ligger ikke langt fra de tre store lakseelvene Børselv, Lakselv og Stabburselve. Det er også fine fiskevann ved stedet. Rypejakt og elgjakt-terreng, multemyrer, tyttebær og blåbær.
Karalaks har kanoer og det er flotte padlevann like ved. Oppmerket natursti. Stedet er fredelig, uten trafikklarm og kriminalitet. Karalaks brukes som utgangspunkt for turer til Nordkapp, Hammerfest og Karasjok.

Vi ligger midt i Finnmark. Har møtes arktisk og Nord-Europeisk fauna. Ca. 15 km til verdens nordligste nasjonalpark, Stabbursdalen. Her finner du verdens nordligste furuskog og flotte dolomittformasjoner i naturen.

norge10

KRIK Høyfjellssenter Hemsedal

Hemsedal, Øst-Norge

”Sportshotellet” med utallige muligheter, som ligger midt i fjellheimen mellom Oslo og Bergen.

Lio
N-3560 Hemsedal
tel: +47 32 06 23 60
fax: +47 32 06 22 32

norge9

Kvinesdal Gjestehus

Vest-Adger, Sør-Norge

Bed & Breakfast

Negata 12
4480 Kvinesdal
tel: 38355882

norge7

Lyngmo Gjestehus og Camping

Sogndal/Hafslo, Vest-Norge

Beliggenhet:
Lyngmo ligg ved Hafslovatnet i jordbruksbygda Hafslo i Luster kommune. Dette er midt i eit vakkert fjordlandskap med kort avstand til Sognefjorden og Jotunheimen. Det er 14 km. til kommunesenteret Gaupne og 14 km til regionsenteret Sogndal. Ankomst frå Oslo med fly, buss og bil (370 km.), frå Bergen med fly, båt, buss og bil (240 km.), frå Trondheim med buss og bil (430 km.)

Om bedriften:
Lyngmo Ungdomssenter har i overkant av 130 sengeplassar. Dette er fordelt på 16 nye (2 – 7 mans-) rom med bad og totalt 85 sengeplassar og 10 dobbeltrom med enkel standard, vask på rommet og dusj/toalett i felles sanitæranlegg. I tillegg kan me tilby 7 campinghytter med forskjellig standard og størrelse og totalt 34 sengeplasser.
Det er også moglegheit for å overnatta på campingplassen (open ca. 20/6 – 20/8), som har plass for 25 campingeiningar.

Konferanse/arrangement:
Lyngmo har møtesal med amfi-løysing med sitteplass for 140, peisestove med plass til 40 og matsal med plass til 80. Desse salane kan slåast saman og gje rom til 260 pers. Elles er det grupperom, aktivitetsrom samt internatstove. Lyngmo har godt utstyr og gode fasisilitetar, noko som gjer Lyngmo svært godt eigna til store barne-, ungdoms- og familiearrangement, skulegrupper, samt for mindre og mellomstore kurs- og konferansar.

Opplevelser:
Lyngmo har air-hockey, bordtennis, biljard, luftgevær-skyting, innebandy, samt diverse spel til å nytta innomhus. Ute finst trampoline, ballbane, sandvolleyball, båtar, kanoar, badeplass m.m.
Like ved ligg Sogn Skisenter, Urnes Stavkyrkje, Galleri Walaker. Gode og varierte moglegheiter for turar til Molden eller Jotunheimen.
På dagsturar når ein lett Jostedalsbreen, Sognefjellet, Villakssenteret i Lærdal, Norsk Bremuseum i Fjærland, Dei Heibergske Samlingar/Sogn Folkemuseum, Stryn, Geiranger, Lom m.m.

norge8

Nordic Mission Senter

Levanger, Midt-Norge

Bed & Breakfast. Konferanser

Riksvei 774
7601 Levanger
tel: +47 74 09 50 51

norge15

Norsjø ungdomssenter og vandrerhjem

Akkerhaugen Telemark, Sør-Norge

Norsjø ungdomssenter ligger vakkert til med en fantastisk utsikt over innsjøen Norsjø. Telemarkskanalen, Bø Sommarland og Lifjell Skisenter ligger innen for en radius på en halv time med bil. Stedet egner seg godt for grupper og familier med stort friområde, bare 100m til badestrand, fotball-og volleyballbane. Velutstyrt selvstellkjøkken og flott gjestestue.

Midt i Telemark, mellom Gvarv og Notodden, ligger Norsjø Ungdomssenter og Vandrerhjem i vakre omgivelser og med en fantastisk utsikt over innsjøen Norsjø.

Ungdomssenteret ble bygd i 1964, og har blitt betydelig utbedret de senere år. Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM)eier og driver senteret og har som hovedmålsetting å nå barn og unge med evangeliet om Jesus.

Leirstedet brukes til egne arrangement, som leirer og weekend-samlinger av forskjellig slag, men det leies også ut til andre, og er godt egnet til kurs, konferanser, selskaper og lignende. Overnattingskapasiteten er på 89 sengeplasser, fordelt på 10 4-sengsrom m/dusj og toalett og 2 5-sengsrom, 9 4-sengsrom og 1 3-sengsrom m/dusj og toalett på gangen.

Vi har vår egen kiosk, og det er ca 1 km til nærmeste matvarebutikk. Nærmeste sentrum, Gvarv, ligger 7 km unna. Der finner du butikker, post, bank, lege, apotek osv.

Fra år 2000 har Norsjø Ungdomssenter også blitt drevet som Vandrerhjem med medlemskap i Norske Vandrerhjem og gjennom det også i Hostelling International.

Stedet egner seg godt både for enkeltpersoner, familier og grupper. Egen fotballbane og volleyballbane, trampoline, 100 m til barnevennlig badestrand med kanoer til leie og et stort, eget friområde gir gode aktivitetsmuligheter både for barn og voksne.

Ønsker du flere utfordringer og opplevelser, ligger mulighetene godt innen rekkevidde fra Norsjø Ungdomssenter og Vandrerhjem. Lifjell (28km) er et høyfjellsplatå med aktivitetsmuligheter av forskjellig slag både sommer og vinter. Kongsberg (57 km) er et enda større vintersportssted, og sølvgruvene er også et besøk verdt. Grønnkjær (32 km) mellom Bø og Notodden kan også tilby flotte skiløyper i variert terreng. Bø Sommarland (17 km) er en familievennlig badepark med forskjellige aktiviteter. Telemarkskanalen (20 km) med sine sluser er også innen rekkevidde. Gaustadtoppen (80 km)er med sine 1882 m den høyeste toppen i Sør-Norge.

Du kan leie Norsjø til konfirmasjon, bryllup, minnesamvær, bursdager, seminar, familiestevne osv

Litt om byggene .

Teletun ble bygd i 2003 og holder god standard. Bygget har 10 overnattingsrom m/dusj og toalett, 6 i første etasje og 4 i andre etasje. Hvert av rommene har 4 sengeplasser fordelt på dobbelseng m/overkøye og enkel sovesofa. I første etasje finner vi et aktivitetsrom med bordtennisbord og biljard i tillegg til soverommene. I andre etasje kan du nyte flott utsikt over Norsjø fra en romslig dagligstue med god plass til 50-60 personer. I tilknytning til stua er det et velutstyrt kjøkken for selvhushold.

Nortun ble renovert i 1997 og ligger ikke langt etter Teletun i standard, men her er 4 bad m/toalett , inkludert handicaptoalett, lagt til hallen midt i bygget . I hver av sidefløyene ligger det 6 overnattingsrom. 11 av rommene har 5 soveplasser, fordelt på dobbelseng m/ overkøye og dobbel sovesofa. Det siste rommet fungerer som handicaprom og har 3 sengeplasser. Alt ligger på ett plan.

Hovedbygget ble reist i 1964. Her finner vi de største forsamlingslokalene m/møtesal som rommer rundt 100 stk  og matsal hvor en greit kan bespise 80 personer. Foldeveggen mellom de to rommene gjør at en raskt kan få et forsamlingslokale m/plass til rundt 180. I kjelleren har vi en koselig peisestue med plass til rundt femti personer. Alle de 3 lokalene er dekket inn av godt brukbart høytaleranlegg.

Annen relevant info.

Vi kan tilby gratis bruk av trådløst internet, men du må ha din egen laptop med. Prosjektor, vegg-lerret i møtesal og et par mobile lerreter står også til disposisjon for gjestene. I 3 av forsamlingslokalene står det godt brukbare pianoer. Fotballbanen har gress og to mål på 5 m bredde. Volleyballbanen har også gress. Både baller og diverse annet leke- og sportsutstyr kan lånes i kiosken på leirstedet. Senteret har 10 kanoer m/årer og vester for utleie. Leien er kr 50,- pr kano. For grupper med full pensjon går kanoleie inn i prisen. Vi har godt med sitteplasser og bord ute, foruten to store griller ( ”tønnegriller”).

Priser for 2011.

Full pensjon (kun for grupper)

( =overnatting, frokost, middag , kvelds + enkelt kaffemåltid )

Voksen (= over 16): 460,- pr døgn 13-16 år: 380,- pr døgn 4-12 år: kr 270,- pr døgn 0-3 år : gratis maks. fam.pris : kr 1500,- pr døgn

Sengetøy: En kan ha med sengetøy selv (= laken, dynetrekk, putevar) eller leie for kr 80,- pr person ( inkluderer 2 håndklær) Oppredd seng: kr 150,- pr pers.

Vask: Alle fellesrom går inn i leien. Boligrom kan en vaske selv eller kjøpe vask for kr 100,- pr rom.

Selvstell (kun for grupper)

(= betaler for overnatting og ev. vask)

Voksen(= fra og med 16 år): kr 235,- ( hele stedet/ Teletun) kr 220,- ( bare Nortun), 4-15 år: kr 120,-( hele stedet/Teletun) kr 110,- (bare Nortun), 0-3 år: gratis

Sengetøy: samme som full pensjon

Vask: Alt vaskes av de som leier eller en kan kjøpe vask for kr 100,- pr boligrom og inntil kr 1500,- for fellesrom ( pris hvis alle er brukt).

Merk: Både for full pensjon og selvstell operer vi med minstepriser for å unngå for dårlig inntjening ved små grupper. Minstepris vil avhenge av hvor stor del eller hvilken del av senteret en legger beslag på.

Skreddersydd” leie.

Vi prøver å strekke oss langt for å imøtekomme ønsker fra kundene. For eksempel kan vi tilby en kombinasjon av full pensjon og selvstell eller enkeltmåltid/ måltider ved dagsbesøk eller en tur innom. Ta kontakt for mer info.

Leiekontrakt.

Når avtale om leie er gjort pr. tlf eller mail, sender vi ut en kontrakt, der bl a avtalte betingelser er med. Kontrakten underskrives av utleier og leietaker i to eksemplarer, så hver av dem har sitt eksemplar.

Vær tidlig ute.

Høsten er gjerne en god tid for weekender og konferanser av forskjellig slag. Dessuten har vi flere egne arrangement på den tiden av året. Vær derfor tidlig ute om du vil sikre deg en helg.

Se hvordan belegget er under ”Kalender”.

Hjertelig Velkommen til Norsjø Ungdomssenter og Vandrerhjem !

norge14

Peterstiftelsens Pilegrimsgård

Son, Øst-Norge

Beliggenhet:
Peterstiftelsens Pilegrimsgård ligger på en åskam i Son med vakker utsikt over Oslofjorden omtrent 5 mil fra Oslo. Vi ligger i gangavstand fra sjøen, adskilt fra et boligområde med skog og gangstier.
Her finner du 4 laftede hus med 16 gjesterom og 21 sengeplasser og et katakombe-lignende kapell.

Om retreatsenteret:
Peterstiftelsen er en økumenisk stiftelse med motto: Enhet i Kristus. I tillegg til vanlige retreater i stillhet, har vi også flere undervisningstilbud som gis i en retreatramme. Det vil bli lagt mye vekt på retreater med åndelig veiledning som tema framover.
Peterstiftelsen gir også ut en bokserie, samt tidsskriftet “Over Alt”, Norges eneste økumeniske tidsskrift. “Over Alt” er et tidsskrift for bønn, meditasjon, kristen mystikk, åndelig veiledning og retreat.
Det arbeides også med å etablere en økumenisk, grønn landsby knyttet til stedet.

Program/Tilbud:
Stille retreat
Retreatskole
Bønneskole
“Åndelig veiledning som livshjelp”

Enkeltdager for grupper med eget opplegg kan bestilles.
Sommerutleie for familier/grupper
Be om gratis nyhetsbrev og program!

Opplevelser:
Retreat – en fest i ørkenen!
Under en retreat trekker vi oss tilbake fra hverdagens larm og krav. I stillhet søker vi Gud og vårt sanne jeg. Vi lærer å lytte til Gud, og fellesskapet med Ham fornyes. Som en hjelp til denne indre, personlige prosess tilbyr vi en fast ramme av gudstjeneste, stillhet, meditasjon og bønn. Stillhet rår gjennom hele dagen. Det er tilrettelagt for sjelesorg og åndelig veiledning. Alle får enkeltrom. Personlig faste kan avtales.

norge13

Sandom Retreatsenter

Garmo/Lom, Øst-Norge

Beliggenhet:
Sandom Retreatsenter ligger i den tradisjonsrike Ottadalen – ved foten av Jotunheimen. Fra vestenden av Vågåvatnet slynger en over hundre år gammel vei seg fram langs den stille Ottaelva. Tett ved veien, som er nesten uten trafikk, ligger Sandom. Det er 12 km til Lom sentrum, og 50 km til Otta langs Rv. 15. Du kommer til Sandom ved å ta tog til Otta, og buss videre til Garmo. Ekspressbusser fra Bergen, Trondheim, Oslo og Vestlandet passerer Garmo flere ganger i døgnet.

Om Retreatsenteret:
Sandom er det eldste retreatsenteret i Norge og har siden femtitallet vært plogspiss for den tverrkirkelige retreatbevegelsen i Norge. Låven på det opprinnelige småbruket er ombygget til gjestehus med 13 enkeltrom, kapell og badstu. Dette er Stillhetens Hus. På tunet ligger også Bakkehuset med spisestue, peisestue, kjøkken og kontor. Hele stedet bærer preg av en enkel standard, lun atmosfære og “bønn i veggene”.

Program/tilbud:
Sandom har 3 og 5-dagers retreater jevnlig gjennom hele året. (Se vår hjemmeside for program). En velprøvd dagsrytme gir hjelp til indre samling og åpenhet for Jesus Kristus. Den gir tid alene i taushet og tid til fellesskap og samtale, anledning til å vandre i naturen og til hvile i enkle, vakre rom. Det gis også tilbud om personlig samtale / sjelesorg. Både søkende og troende mennesker kommer til Sandom. Det trengs ingen forkunnskaper verken i bønn eller bibellesning, bare åpenhet og vilje til å leve med i retreaten.

I tillegg til “vanlige” retreater, har vi også følgende tilbud:
– Meditasjon og fjellvandring inkluderer 3 dagsturer i høyfjellet.
– Act and Relax i retreatramme: Dager med rafting, bre-vandring, fjellvandring og retreat.
– Ulike kurs i retreatramme.
Se vår hjemmeside for mere informasjon om disse tilbudene.

Vi tilbyr også skreddersydde opplegg for mindre grupper eller staber.
– Egne retreater
– Stabsdager
– Arbeidsdager i retreatramme
– Stille dag
– Ulike kurs i retreatramme

norge12

Solhaug Landsted

Åsenfjord/Stjørdal/Levanger, Midt-Norge

Beliggenhet
Solhaug ligger 4 mil fra Trondheim, midt mellom Stjørdal og Levanger.

Om stedet
90 sengeplasser i grupperom. Møtesal med 200 plasser. Trimrom, aktivitetsrom, innendørs skateboardrampe.

Konferanse/arrangement
Solhaug er et godt og rimelig alternativ til kurs og konferanser. Møtesal med plass til 200 og konferanserom. Godt teknisk utstyrt med komplett scene, PA-utsyr, lys og prosjektor.

Aktiviteter og opplevelser
Solhaug kan by på en lang rekke aktivitetsmuligheter med kanoer, beachvolley, fem-kampbane og lavvoer. Ferskvannsbading i Hammervatnet og saltvann i Åsenfjorden. Det finnes også en turløype i skogen, med gapahuk og en fin rasteplass Vi har egen bane for buesport, atv-bane, paintballbane, sammhandlingsløype, skateboardbane, turløype, og dessuten mange innendørs aktivitetsmuligheter.

En tur til solhaug kan gjerne kombineres med kulturelle opplevelser på Innherred. På Frosta finnes mariakloster i full drift, golfbane, kunstgalleri og historiske monumenter på tinghaugen. I Levanger kandu oppleve martna, torgteater og store kjøpesentra. Stjørdal har Steinviksholmteater, bluesfestival og handlegate. På Verdal kan du se Spelet på Stiklestad, og dets nasjonalt kultursenter. Dessuten er det bare 4 mil til Trondheim. Sjøen, havet, fjellene og naturen. Alt innenfor en overkommelig radius.

norge11

Utsyn Ungdomssenter

, Vest-Norge

Nydelig beliggenhet med utsikt til sjoen. Leirer og weekends. Selskapslokale/spisesal, motelokale/dagligstue. Overnatting i internat eller hytter. Servering til grupper pa bestilling.
norge17

Vaulali leirsted

Bjørheimsbygd / Tau, Vest-Norge

Leirstedet ligger midt i Ryfylke, ved ryfylkeveien.

Tjøstheimsv. 571
N-4120 Tau
tel: +47 51 74 64 43
fax: +47 51 74 37 70

norge16